Hiking-Geilo-Hallingskarvet-Photo-Paul-A-Lockhart-Visit-Geilo-4.jpg

Topp 5 sommeraktiviteter på Geilo

Geilo ligger langs Bergensbanen midt i mellom Oslo og Bergen. På Geilo kan du nyte fantastiske turopplevelser hele året. Vi har snakket med Beata Chrominska ved Øen Turistsenter, og hun har gitt oss disse 5 forslagene til sommeraktiviteter på Geilo.

Hiking-Geilo-Hallingskarvet-Photo-Paul-A-Lockhart-Visit-Geilo-2.jpg

1 Vandring
Opplev den fantastiske naturen i Hallingskarvet og Hardangervidda nasjonalparker. Skiltede stier inviterer alle til å nyte naturen. Her kan du velge mellom dype daler og høye fjell, samt en fargerik flora og langstrakte vidder. Geilo er lett tilgjengelig, bruk tog, bil eller beina for å komme deg til utgangspunktet for en fottur.

God tur til fjells!

Foto: Paul A. Lockhart/Visit Geilo

Vestlia_skurf11_Foto_PaulArthurLochhart.jpg

2 Sykling
Geilo er et sykkeleldorado for stisykling og downhillsykling på sommeren, men passer også for sykling med fatbike på vinterstid.

Hiv deg på sykkelen og trill rolig eller tråkk hardt på stille veier, fine stier – i skogen, på høyfjellet, gjennom dalen eller langs fjorden.

Sykling for alle på Geilo

Foto: Paul A. Lockhart/Visit Geilo

GeiloSummerActivties2014EmileHolba.jpg

3 Ridning
Utforsk fjellområdene på hesteryggen. En kort ridetur fra Geilo sentrum bringer deg helt opp mot Hallingskarvet nasjonalpark. Vi har erfarne instruktører som sørger for god opplæring før turen og det finnes hester både for de uerfarne og de mer erfarne rytterne.

Opplev Geilo fra hesteryggen

Foto: Emile Holba

Serious-Fun-Raftingsenteret.jpg

4 Rafting og annen vannsport
Rafting er en kjempespennende opplevelse som passer for alle som tåler vann. På Geilo finnes det flere selskaper som tilbyr rafting både for eventyrlystne tøffinger og barnefamilier som vil ha en hyggelig og spennende dag. Det er også mulig å prøve seg på annen type vannsport, som kajakk, SUP (stand up paddleboard) eller duckies.

Rafting på Geilo

Foto: Raftingsenter Serious Fun

Geilo-Zip-Line-GH-Vegard-Breie.jpg

5 Geilo Zipline
I Geilo Sommerpark finner du Nordens lengste zipline! Den er hele 1100 meter lang fra toppen av Vestlia Expressen.

Lyst til å slenge deg utfor? Da får du en fantastisk utsikt over hele Geilo og en garantert luftig opplevelse.

Tør du prøve deg på zipline?

Foto: Vegard Breie

Reiser du til Geilo i sommer, kommer du ikke til å kjede deg. Takk for 5 fine og morsomme forslag, Beata! Når du besøker Geilo, kan du bo på Øen Turistsenter.

Toppbilde: Paul A. Lockhart/Visit Geilo