Trekking.jpg

Topp 5 sommeraktiviteter i Setesdal

TrollAktiv tilbyr et stort utvalg av friluftsaktiviteter og passer godt for familier, vennegjenger, firmaturer eller klasseturer. Firmaet holder til i Evje i nedre Setesdal, kun 1 time fra Kristiansand. Her får du 5 tips til morsomme aktiviteter fra Simon og Tim fra TrollAktiv.

Family-Rafting-3.jpg

1 Rafting

Rafting i elven Otra er den mest populære attraksjonen i Evje. Syrtveitsfossen er spektakulær og har spennende fossestryk. Rafting har vært en hjørnestein i TrollAktiv sin virksomhet i Evje siden 1994, og vi har inngående kjennskap til elven Otra. Vi tilbyr to forskjellige raftingturer som dekker alle aldre.

Ta med familien på rafting

Foto: TrollAktiv

BikePark.jpg

2 BikePark & Pump Track

TrollAktiv er stolt over å kunne presentere vår flotte Fun BikePark som ligger ca. 6 km nord for Evje.

Parken har mange utfordrende hindringer som vippeplanker, kurver, svingbro montert i trær, balansebjelker og ramper.

Prøv den utfordrende sykkelløypa

Foto: TrollAktiv

Klatrevegg.jpg

3 Evje Klatrepark

I 2018 får TrollAktiv en helt ny, spennende og moderne klatrepark.

Klatreparken inkluderer hindringer, utfordringer og linjeglidinger susende gjennom trærne. Det blir 2-3 spennende timer høyt oppe i trærne!

Hvor høyt tør du å klatre?

Foto: TrollAktiv

SUP-2.jpg

4 SUP Stand Up Paddling
TrollAktiv er så vidt oss bekjent de eneste i Norge som tilbyr Stand Up Paddling SUP på elv. Grunnen til at denne aktiviteten er så populær er at den er lett å lære med riktig utstyr og byr på en umiddelbar mestringsfølelse. Vi padler i elva på et SUP brett hvor vi lærer enkle teknikker som kreves for å forsere enkle stryk. Økten består av læring, mestring, surfing og lek.

Har du prøvd deg på SUP?

Foto: TrollAktiv

Canoe.jpg

5 Kano
Lei en kano fra TrollAktiv og utforsk innsjøen og øyene på Byglandsfjorden. Dere får alt av utstyr; årer, flytevester og kanoer, og det krever ikke mye padleerfaring. I en kano kan det være opp til 3 personer. Kanopadling er en super aktivitet for alle i familien og en fin måte å oppdage nye steder på.

God kanotur!

Foto: TrollAktiv