Fricamp forside jpeg.png

CAMPINGVETTREGLER

Vi ønsker deg velkommen til campingferie i Norge. Bare 2 % av vårt land langt mot nord er bebygd. Langstrakte fjorder, fjell, daler og vidder venter på deg som gjest. Tilgangen til den uberørte naturen er selve nerven til ferieopplevelser i Norge.

Allemannsretten i Norge gir alle lov til å ferdes, oppleve og bruke naturen i utmarka, så lenge vi tar hensyn til grunneier, hverandre, planter og dyr. Til deg som camper ønsker vi å gi noen råd på reisen. Dette for at du skal få mest mulig glede av ditt opphold i Norge både i dag og for fremtiden. Sammen kan vi ta vare på den unike naturen for våre framtidige generasjoner.

Forside Campingguiden 2024.png

Campingguiden 2024

Campingguiden 2024 er nå klar:)

Campingguiden 2023

Campingguiden 2023

Nå kan der laste ned årets Campingguide. Her finner dere over 320 godkjente campingplasser i Norge. Last ned Campingguiden 2023 her

Campingguiden 2022

Årets Camping guide er klar for nedlastning:)

Camping guiden for 2022/2023 er nå klar for nedlastning. Her finner Du alle kvalitetssikrede og stjerneklassifiserte campingplasser i Norge.

Beitostølen Resort

Vinteren står for tur, her er over 100 stjerneklassifiserte campingplasser som har åpent hele vinteren.

Flere og flere ønsker å bruke campingvogn og bobil om vinteren. Her er en liste med over 100 stjerneklassifiserte campingplasser som holder åpent hele vinteren. I ukedager kan det være lurt å ta kontakt med campingplassen, hvis dere ønsker å bo der. Klikk på campingplass navnet for å komme til siden deres. Tallet bak campingplassen angir hvor mange stjerner den har.

Galleri_artikler_høstferie_Valdresflye.webp

Stjerneklassifiserte campingplasser som er åpne i Høstferien

Høstferien står for tur, her finner du nesten 70 flotte stjerneklassifiserte campingplasser som ønsker dere velkommen:) Trykk på campingplass navnet for å komme til siden deres.

Spåtindvandretur.webp

Høstferien i Midt Telemark og området rundt?

Høstferien er like om hjørnet, kun 2,5 time fra Oslo finner du Bø, Notodden, Seljord og Telemarkskanalen. Midt Telemark med sine flotte turmuligheter, epler, plommer og late dager, bør det bli en fin fin høstferie. Har hen lyst til en litt større utfordring, så er Gaustadtoppen bare en god times kjøring unna.

BeitoHusky.jpeg

10 flotte høst opplevelser i Valdres

Vår oversikt over 10 flotte høstopplevelser i Valdres

påske3.jpg

Åpne campingplasser i Påsken

Her finner dere flotte stjerneklassifiserte campingplasser som holder åpent i Påsken. Grunnet mange forskjellige lokale regler/føringer/påbud er det mange av campingplassene som holder sine sanitæranlegg/service-tilbud stengt eller delvis stengt. De fleste campingplassene har tømmestasjonen åpen. Vi oppfordrer campingfolket til å bruke egne fasiliteter i sin egen enhet for å begrense eventuell smittespredning.

HUSK!! føler du deg syk, ikke legg ut på tur.

Beitostølen Resort

Åpne campingplasser i Vinterferien

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, her er har du tips om flotte stjerneklassifiserte campingplasser som holder i åpent i vinterferien.